aelfc

Δημοσιογραφική διάσκεψη ΑΕΛ Λεμεσού

Αυγ 11, 2023

Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΛ, για την παρουσίαση του μεγάλου χορηγού, της εταιρείας FONBET για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΛ κ.Πλουτής Αβραάμ. Στο πάνελ βρίσκονται επίσης οι, κ.Τηλέμαχος Τηλεμάχου-Αντιπρόεδρος Σωματείου ΑΕΛ, κ.Μαρίνος Γεωργίου-Μέλος Δ.Σ και Επιτροπής Ποδοσφαίρου και η κ.Χρύσω Ρέππα – Marketing Manager FONBET.

Στην εκδήλωση βρίσκονται επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ κ.Μιχάλης Χαραλαμπους, μέλη του Δ.Σ της ΑΕΛ, ο Γενικός Διευθυντής κ.Θεόδωρος Αντωνίου και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου κ.Αντρέας Αβραάμ, η Εκπρόσωπος Τύπου και Κοινωνικής Ευθύνης κ.Αριάνδη Γενεθλίου και ο λειτουργός Μάρκετινγκ κ.Λένος Παπαδίκος.

Εισαγωγική ομιλία κ.Πλουτής Αβραάμ – Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Καλημέρα σε όλους. Καλημέρα από το Στάδιο Άλφαμεγα. Σας καλωσορίζουμε στην σημερινή μας εκδήλωση, στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του μεγάλου μας χορηγού και των επίσημων εμφανίσεων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Καλημερίζουμε τους Εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης και τους ευχαριστούμε για τη σημαντική στήριξη τους και την εποικοδομητική μας συνεργασία.
Καλημέρα και στους χιλιάδες ΑΕΛΙΣΤΕΣ που μας ακούνε και μας παρακολουθούν διαδικτυακά από τα ραδιόφωνα που είναι συνδεδεμένα με την εκδήλωση μας.
Είναι μια πολύ σημαντική μέρα σήμερα για την ΑΕΛ καθώς βρισκόμαστε εδώ για ένα πολύ σημαντικό λόγο.

Για να ανακοινώσουμε την πολύ σημαντική συμφωνία με τον μεγάλο μας χορηγό για τη νέα αγωνιστική περίοδο και να καλωσορίσουμε στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ, την εταιρεία FONBET μια από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο και όχι μόνο.

Δίπλα μου στον πάνελ βρίσκονται: Ο εκ των Αντιπροέδρων της ΑΕΛ, κ.Τηλέμαχος Τηλέμαχου και το μέλος του Δ.Σ και της επιτροπής ποδοσφαίρου κ. Μαρίνος Γεωργίου.

Να αναφέρω ότι ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, απουσιάζει καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό και μας στέλνει τους χαιρετισμούς του.
Καλωσορίζουμε στην σημερινή εκδήλωση, την κυρία Χρύσω Ρέππα, Marketing Manager της εταιρείας FONBET και ευχαριστούμε για την εποικοδομητική και ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές συμφωνία.

Παρών σήμερα στην εκδήλωση βρίσκονται και ο Αντιπρόεδρος κ.Μιχάλης Χαραλάμπους, μέλη του Δ.Σ, ο Γενικός Διευθυντης κ.Θεόδωρος Αντωνίου, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου, κ.Ανδρέας Αβραάμ και το Προσωπικό της ΑΕΛ.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα ότι η στοιχηματική εταιρεία FONBET θα είναι ο μέγας χορηγός της ΑΕΛ για την φετινή περίοδο αλλά και συνολικά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη χορηγική συμφωνία στην ιστορία της ΑΕΛ, με εξαίρεση βέβαια τις συμφωνίες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Το λογότυπο της FONBΕΤ, θα βρίσκεται περήφανα στο μπροστινό μέρος των επίσημων εμφανίσεων μας, δίπλα από το τιμημένο έμβλημα του ιστορικού μας Σωματείου. ΑΕΛ και FONBET θα πορευτούμε μαζί στη φετινή χρονιά, και τα επόμενα χρόνια, ευελπιστώντας σε μια ωφέλιμη και εποικοδομητική συνεργασία και για τις δύο πλευρές. Ένα ιστορικό σωματείο με πλούσια ιστορία, η Αθλητική Ένωση Λεμεσού και μια κορυφαία στο είδος της εταιρεία, η FONBET σμίγουμε τους δρόμους μας στοχεύοντας σε επιτυχίες και διακρίσεις. Θεωρούμε την συνεργασία με την εταιρεία FONBET μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού.

Για εμάς στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού, η εταιρεία FONBET δεν θα είναι απλά ο μεγάλος μας χορηγός.
Θα είναι ένας στρατηγικός συνεργάτης, ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας, για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους. Η εταιρεία FONBET είναι κολοσσός στον Αθλητικό κόσμο και στον χώρο του στοιχήματος τα τελευταία 30 χρόνια με γραφεία στη Ρωσία, την Ελλάδα και στη Κύπρο τα τελευταία έξι χρόνια. Μέσα από τις πλατφόρμες της FONBET, o φίλαθλος κόσμος μπορεί να απολαύσει πλούσιες προσφορές, προνόμια και καλές αποδόσεις.
Ο κόσμος της ΑΕΛ θα επωφεληθεί από αυτή τη συνεργασία με προσφορές και προνόμια τα οποία θα ανακοινώσουμε στη πορεία και σταδιακά και είμαστε σίγουροι ότι φίλοι της ΑΕΛ θα στηρίξουν αυτή τη συνεργασία.

Χαιρετισμός κ.Τηλέμαχος Τηλεμάχου – Αντιπρόεδρος ΑΕΛ

Σας ευχαριστούμε για τη παρουσία σας στη σημερινή διάσκεψη. Καλημερίζω και τους φίλους της ομάδας μας, που μας παρακολουθούν και νιώθουμε συνέχεια την μεγάλη τους στήριξη τους προς το Σωματείο μας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΛ αλλά και ολόκληρης της οικογένειας της ΑΕΛ, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα αυτή την πολύ σημαντική συνεργασία που θα μας βοηθήσει να βάλουμε τις βάσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας στην φετινή σαιζόν.
Με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης, καλωσορίζουμε στην περήφανη οικογένεια της ΑΕΛ την εταιρεία FONBET. Τον μεγάλο μας χορηγό για την νέα περίοδο και πλέον ένα από τους σημαντικότερους συνεργάτες του Σωματείου μας.

Από τη πρώτη στιγμή των επαφών μας, με την κύρια Χρύσω Ρέππα αλλά και την υπόλοιπη διευθυντική ομάδα της FONBET διαπιστώσαμε τις κοινές φιλοδοξίες και το κοινό όραμα των δύο πλευρών. Η εταιρεία FONBET που δραστηριοποιείται στη Κύπρο τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική και οι στόχοι της συνάδουν με τους στόχους της ΑΕΛ και του κόσμου της.

Είμαστε σίγουροι, ότι αυτή η συνεργασία θα είναι πολύ σημαντική και για τις δύο πλευρές. Ο κόσμος της ΑΕΛ θα στηρίξει στον μέγιστο βαθμό αυτή τη συνεργασία και οι φίλοι και οι οπαδοί της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά προνόμια και προσφορές στις διαδικτυακές πλατφόρμες της εταιρεία FONBET.

Η συμφωνία αυτή είναι η μεγαλύτερη χορηγική συμφωνία που έκανε ποτέ η ΑΕΛ και αυτό από μόνο του έχει τεράστια σημασία για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου που εδώ και δύο μήνες περίπου έχει αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η συνεργασία με την εταιρεία FONBET θα είναι για τρία χρόνια. Η εταιρεία FONBET θα είναι ο κύριος χορηγός στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας και το λογότυπος της θα είναι προσαρμοσμένο στα χρώματα της ομάδας.

Η εταιρεία FONBET θα προβάλλεται στις ηλεκτρονικές πινακίδες του σταδίου Αλφαμεγα αλλά και σε άλλους χώρους του σταδίου και στο προπονητικό μας κέντρο. Θα έχει έντονη παρουσία στην ιστοσελίδα μας, στα Social Media μας, στα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης μαζί με την ομάδα μας ενώ μαζί θα κάνουμε πολλές ενέργειες και δράσεις που θα ανακοινωθούν αργότερα.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και της οικογένειας της ΑΕΛ θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην εταιρεία FONBET και τη διευθυντική της ομάδα για αυτή τη συνεργασία και να είναι σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα είναι πολύ εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές.

Χαιρετισμός κα Χρύσω Ρέππα- Marketing Manager FONBET
Ξεκινούμε ένα ταξίδι 3 ετών με την ΑΕΛ. Τα τελευταία 6 χρόνια παρουσίας της Fonbet στη Κύπρο στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό. Μεγάλο μέρος της στρατηγικής μας είναι και ΕΚΕ. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή της ΑΕΛ αφού έχουμε κοινά σημεία και αξίες, έχουν πολύ πιστούς οπαδούς που ακολουθούν την ομάδα και θέλουμε να τους προσφέρουμε ότι καλύτερο. Η οικονομική μας στήριξη ευχόμαστε να βοηθήσει την ομάδα για την κατάκτηση ενός τίτλου. Θερμές ευχαριστίες σε Γενικό Διευθυντή της ΑΕΛ Θεόδωρο Αντωνίου και Λειτουργό Μάρκετινγκ Λένο Παπαδικο.

Χαιρετισμός κ.Μαρίνος Γεωργίου – Μέλος Δ.Σ ΑΕΛ και Επιτροπής Ποδοσφαίρου

«Αγαπητοί φίλοι σας καλημέρα και από εμένα.
Με την δική μου σειρά, εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος εκφράζουμε την μεγάλη μας ικανοποίηση για τη συνεργασία με την εταιρεία FONBET την οποία νιώθουμε ως μέλος πλέον της ποδοσφαιρικής ομάδας μας και μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους της φετινής σαιζόν.

Ευχαριστούμε και την αθλητική εταιρεία Macron που θα συνεχίσει να είναι ο χορηγός του αθλητικού μας υλικού και των επίσημων εμφανίσεων της ομάδας μας.
Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την στήριξη και εμείς από την δική μας πλευρά, ως ποδοσφαιρικό τμήμα θα κάνουμε τα πάντα φέτος για να πετύχουμε τους στόχους μας και να προβάλουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις εταιρείες που μας στηρίζουν.

Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια το φετινό καλοκαίρι, με την ανάληψη της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από το Σωματείο για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα για να μας εκπροσωπήσει στο νέο πρωτάθλημα και να νιώθουν και οι χορηγοί μας, περήφανοι για τη συνεργασία με την ΑΕΛ. Το έργο μας δεν ήταν εύκολο. Είχαμε πολλά εμπόδια μπροστά μας αλλά με μεθοδική δουλειά καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε και να ολοκληρώσουμε το ρόστερ για τη νέα περίοδο. Με τη στήριξη αυτών των σημαντικών χορηγών, την μεγάλη στήριξη από τον κόσμο μας και τη δυναμική που πιστεύουμε θα έχει η ομάδα μας, προσδοκούμε στην υλοποίηση των φετινών μας στόχων.

Σε λίγο θα δούμε τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας για τη νέα περίοδο.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας και η ομάδα μας γενικότερα, θα τιμήσει φέτος την φανέλα της ΑΕΛ και θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες του κόσμου.

Ενεργοποίηση Ειδοποιήσεων ΝΑΙ Οχι